Velkommen > Samarbejdspartnere > Kunstner - band på en scene  

Kunstner - band på en scene  


Gør f. eks. nogle tanker om hvordan bandets opstilling ser ud hver gang.

Jeg tænker på baggear der står på ølkasser, det er fint nok hvis det er bandets image. Ellers kunne et forslag være at dække utilsigtet grimme kasser væk under bagtæpper, evt. med tryk af bandets navn - EKSTRA REKLAME, specielt hvis bandet ikke må opsætte bagtæppe bagved bandet.

Bandet kan også sagtens have et sort eller hvidt lagen med i bilen, klar til at dække over uhensigtsmæssige genstande på scenen. Det er bedst med brandhæmmende materialer, specielt under brug af indendørs fyrværkeri, som efterhånden er blevet mode på de større clubber/scener, eller PAR lamper for tæt på bagtæppe.

Det gør sig bedre på alle foto, at bandet præsentere sig pænt på en musikscene, uanset om det er foto til bandets eget brug - webside, eller fotograf for den landsdækkende / lokale avis, - pressefoto fra firmafest til brug i firmablad. Eller billeder der er taget af publikummer selv, til eget minde om koncerten. På et billede er det altid det bagved kunstner der først lægges mærke til, det er fedt for en fotograf, at have en rolig baggrund med fokus på bandmedlemmerne, det giver skarpere billeder.

Min personlige mening er, undgå for meget snak mellem numrene, det kan hurtigt virke for klodset, hvis kunstner ikke præcist ved hvad der skal siges i mellem numrene, som en skuespiller der afsiger sine replikker. Det er efter min mening fint med bare" "tak næste nummer hedder?" Når kunstner har sagt "Tak" Nogle gange, skal der måske laves lidt gimmick ud til publikum. F eks. "Og hvad tror I det næste nummer handler om?" Publikum vil højst sandsynligt råbe "Kæælighed-Loove" Hvortil bandet kunne sige "I har vundet retten til at købe mere i baren, nummeret hedder?" Lidt frisk i sproget mellem numrene.

Tænker kunstner/bandet på at få lavet en demo CD til at sende rundt til spillesteder, eller andre der vil have interesser i demomateriale. Kunne kunstner/bandet måske også tænke på at få lavet en eller flere jingler med fede groves, beats, til at opvarme publikum inden bandet går på. 5. minutters opvarmning gør meget for at bygge en musikstemning op.

Copyright
TBL Sound Production

tblsound.dk - 2021 - Copyright TBL Sound Production
Home